U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Interreg Noordwest-Europa kondigt eerste projectoproep aan

03 februari 2022 - door Kaatje Gevaert

Interreg Noordwest-Europa kondigde op 1 februari haar eerste projectoproep voor de programmaperiode 2021-2027 aan.

Interreg Noordwest-Europa kondigt eerste projectoproep aan

Wat weten we al?

Interreg Noordwest-Europa opende zijn eerste projectoproep voor de programmaperiode 2021-2027 op dinsdag 22 maart en sluit deze op woensdag 15 juni om 12 uur. Intussen stelt het programma op haar website voorbereidende documenten ter beschikking zodat geïnteresseerden zich een beeld kunnen vormen van de verwachtingen van het programma en kunnen beginnen werken aan hun aanvraag.

Elke oproep verloopt in twee stappen, met een lichter aanvraagformulier dat voor stap 1 moet worden ingevuld en dat vooral betrekking heeft op de project behoefte, de doelstelling en de relevantie van het partnerschap, en een meer gedetailleerd formulier voor stap 2, met inbegrip van het volledige werkplan en budget. Deze documenten vind je nu al op de programmawebsite.

Hoe kan je ondersteuning krijgen?

Save the date voor NWE Call 1 openingsevenement!

Save the date voor donderdag 31 maart in de middag!!! Een unieke kans om meer informatie van het programmasecretariaat te krijgen over NWE Call 1 en antwoorden te krijgen op jouw vragen. Lees hier meer over het evenement.

Netwerk van NWE-contactpunten

Het Interreg NWE-netwerk van contactpunten zal tijdens de fase van projectontwikkeling voortdurend ondersteuning bieden. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, inclusief advies op maat over jouw projectidee.

In Vlaanderen is het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen het Vlaams contactpunt. Voor al je vragen kan je terecht bij:

Matthias Verhegge

E matthias.verhegge @vlaio.be

T +32 (0)2 553 37 16

Daarnaast kan je ook rekenen op ondersteuning vanuit de provinciale contactpunten. Raadpleeg hier de lijst.

NWE online gemeenschap

Word lid van de NWE-gemeenschap! Registreer je voor de gloednieuwe online community om te netwerken, potentiële partners te vinden en met hen in contact te komen, uw projectidee toe te voegen of te bekijken welke projecten er op stapel staan.

Meld je aan voor updates

Ontvang rechtstreeks vanuit het programma de laatste informatie over Call 1 en ander programmanieuws door je op hun website aan te melden voor updates.

 

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons