U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > eu algemeen > eu nieuws >

Nomineer nu jouw Ster van Europa!

26 februari 2020 - door Simon De Coster

VLEVA is, samen met VVSG, VVP en andere leden, op zoek naar dé Ster van Europa. Meer bepaald een verdienstelijke Vlaming die het afgelopen jaar de Europese sterren deed schitteren. Of een Vlaams(e) organisatie of project die een positieve bijdrage levert aan het Europese debat en/of Europese samenwerking op een hoger niveau tilt in Vlaanderen.

Nomineer nu jouw Ster van Europa!

De wedstrijd start nu! Nomineer hier je favoriete persoon, organisatie of project en dit tot en met zondag 29 maart 2020. Een professionele jury selecteert nadien een top 5. Daarna volgt er een online stemming. Tijdens het VLEVA zomer netwerkevent wordt de ‘Ster van Europa’ uitgereikt. 

Dus, ken jij mensen, projecten of organisaties die deze ster verdienen? Informeer hen over deze wedstrijd of nomineer hen meteen via dit inschrijvingsformulier. Je kan niet enkel jezelf, maar ook anderen nomineren als ‘Ster van Europa’. 

Ook benieuwd wie de top 5 haalt? Volg alles op de voet via www.stervaneuropa.be en via @VLEVA #StervanEuropa op Twitter. Delen mag!

Meer info?

www.stervaneuropa.be

Vragen? 

Contacteer VLEVA-liaisonofficer Simon De Coster via simon.decoster@vleva.eu of 0478 31 04 26.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons