U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > eu algemeen > eu nieuws >

Nieuwe timing ‘Ster van Europa’

27 maart 2020 - door Simon De Coster

Geen enkele ster in Europa is immuun voor het coronavirus. En de gezondheid van alle Europeanen gaat boven alles. Daarom besloot VLEVA om de nominatie, selectie én prijsuitreiking van dé Ster van Europa uit te stellen. Met nieuwe deadlines, om iedereen een faire kans te geven.

Nieuwe timing ‘Ster van Europa’

Een nieuwe aanpak, een extra kans!

 • Nominatie
  De initiële deadline om jouw persoon, project of organisatie te nomineren was zondag 29 maart. Dat blijft zo. Op 30 maart sluiten we het formulier. Geen enkele nominatie gaat verloren. Maar! De lijnen gaan opnieuw open vanaf maandag 1 juni tot en met zondag 28 juni. Iedereen krijgt dus een bijkomende kans om zijn of haar ster te laten schitteren.

 • Selectie
  Tijdens de zomermaanden buigt de jury zich dan over alle inzendingen. Op 14 september publiceren zij hun shortlist van 5 kandidaten. En dan start meteen ook de online stemming.

 • Stemming
  Stemmen op één van de vijf kandidaten kan vanaf maandag 14 september tot en met zondag 11 oktober. 

 • Uitreiking
  Dé Ster van Europa wordt gekroond tijdens het VLEVA-netwerkmoment eind oktober. Die datum volgt later nog. De winnaar ontvangt een mooie award én €500, als aanmoediging voor zijn/haar inzet voor het Vlaams-Europees project. 

Vragen? 

Contacteer VLEVA-liaisonofficer Simon De Coster via simon.decoster@vleva.eu of 0478 31 04 26.

Maak een account aan

Volg ons