U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Online brokerage event voor EU data dataruimten

16 december 2021 09:00 – 13:30
Online

De Europese Commissie heeft in het kader van het Digitaal Europa Programme een aantal oproepen gelanceerd die bedoeld zijn om de opbouw van dataruimten in verschillende sectoren te ondersteunen.

Op 16 december organiseert de Data Spaces Business Alliance (BDVA, FIWARE, Gaia-X en IDSA) een online "brokerage event" voor organisaties die kunnen profiteren van deze open oproepen in het kader van het onderdeel Data for EU work van het Digital Europe Programme.

Tijdens het evenement krijgen de deelnemers de meest recente informatie over de oproepen van de EC, krijgen ze de gelegenheid om nieuwe projectideeën voor te stellen, te bespreken en te ontwikkelen. Daarnaast kunnen ze ook deelnemen aan vooraf geplande vergaderingen met andere deelnemers om mogelijke samenwerkingspartners te vinden en de oprichting van consortia te vergemakkelijken.

Het doel van het evenement is de uitwisseling tussen vooraanstaande deskundigen te bevorderen met het oog op de vorming van domeinspecifieke consortia voor de oproepen.

Klik hier om je te registreren en voor meer informatie. 

Online brokerage event voor EU data dataruimten

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons