U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

gebEUrtenissen: ​zit er toekomstmuziek in Europa?

26 September 2018 20:00 – 21:30
Bibliotheek Heist-op-den-Berg: Cultuurplein, 2220 Heist-op-den-Berg

GebEUrtenissen neemt actuele en onverwachte EU-kwesties onder de loep. Deze keer richten we onze blik op de toekomst van Europa. Is er nog toekomstmuziek?

Na de Brexit verkeerde de EU in shock. Wat nu? De burgers van het Verenigd Koninkrijk beslisten dat zij geen deel meer willen uitmaken van het Europees project. Ook voor de rest wordt 'Europa' vaak gelinkt aan 'crisis':  euro-, asiel-, klimaat-, banken-,…

Tijdens de gebEUrtenissen nemen we actuele en onverwachte EU-kwesties onder de loep. Deze keer richten we ons samen met Pop up Europa op de toekomst van de EU. Comissievoorzitter Juncker lanceerde meer dan een jaar geleden 5 pistes m.b.t. de toekomst van Europa. Op de top in Sibiu op 9 mei 2019 moeten er knopen doorgehakt worden... Is er nog toekomstmuziek?

Ambassadeur Jan Hoogmartens van de Belgische Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie schuift aan bij Europakenner Rob Heirbaut. Ze gaan in gesprek over de toekomst van de EU. Maar ook jij kan deelnemen aan het debat en vragen stellen.

gebEUrtenissen: ​zit er toekomstmuziek in Europa?

Stel jouw vraag over de toekomst van Europa!

We willen ook graag weten wat jou bezig houdt. Daarom kun je aan het einde van het gesprek jouw vraag stellen. Weet je nu al wat je wil vragen? Vul je vraag dan in op het inschrijvingsformulier. Dan sturen we deze al door naar ons panel.

Praktisch

Follow us