U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

The Future of Mobility in Culture

23 February 2022 13:00 – 15:00
Online

De Kultura Nova Foundation organiseert debatten over de toekomst van mobiliteit in cultuur binnen het i-Portunus Houses project. Ze nodigen iedereen uit om deel te nemen aan het debat.

De discussies worden georganiseerd in het kader van het onderzoek naar mobiliteit in cultuur, uitgevoerd door Kultura Nova Foundation, European Cultural Foundation en MitOst binnen het i-Portunus Houses-project. De online discussies zijn bedoeld als een open ruimte voor alle deelnemers om hun ervaringen en opvattingen over hun rol en de rol van andere belanghebbenden in de toekomst van mobiliteit in cultuur te delen en op die manier bij te dragen aan het onderzoek naar mobiliteit in cultuur en de ontwikkeling van de scenario's voor de toekomst van regelingen voor grensoverschrijdende mobiliteitsbeurzen specifiek voor de culturele sector die de mobiliteitsinfrastructuur zouden verbeteren.

Meer info en registratie via de website van de European Cultural Foundation.

The Future of Mobility in Culture

De toekomst van mobiliteit in cultuur zal worden besproken in groepsgesprekken, waarbij rekening wordt gehouden met drie thematische aandachtspunten: groene dimensie, mobiliteitsinfrastructuur, inclusie en toegang, terwijl ook rekening wordt gehouden met de uitdagingen die de COVID-19-pandemie met zich meebrengt.

Elke discussie wordt georganiseerd in drie kleinere groepen om actieve deelname mogelijk te maken en alle deelnemers op een zinvolle manier te betrekken. Elke groep zal een gesprek voeren over alle drie de specifieke onderwerpen, begeleid en gefaciliteerd door moderators Toni Attard (Culture Venture), Ana Žuvela (Instituut voor Ontwikkeling en Internationale Betrekkingen) en Vedran Horvat (Instituut voor Politieke Ecologie).

Meer info en registratie via de website van de European Cultural Foundation.

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us